De behandelingen met gel O.P.I. GelColor is gel maar voelt en ziet eruit als een nagellak en wordt zo ook aangebracht! Met dit nieuwe systeem voor een langhoudende kleur, combineert OPI haar geavanceerde geltechniek met de ultrasnelle LED technologie. Daardoor krijg je een bliksemsnel en  perfect resultaat.

Kijk hier voor de diverse manicure behandelingen Manicure GelColor by O.P.I.

  • Na het aanbrengen is GelColor direct droog, dus geen wachttijd.
  • Lang houdbare kleur waardoor het voor minimaal 2 weken perfect glanzend blijft zitten.
  • GelColor verkleurt absoluut niet.
  • De natuurlijke nagel wordt niet belast want deze hoeft dus niet van te voren worden gevijld.
  • Bovendien zijn de behandelingen geschikt voor zowel de handen als de voeten.
  • Doordat de O.P.I GelColors uit 100% gel bestaat krijg je een perfecte hechting.

In een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering. De producten en behandelingen worden specifiek ontwikkeld voor de professionele markt. Naast producten voor thuisgebruik leveren wij ook een breed scala aan huidverbeterende behandelingen voor in de salon. 

Kijk hier voor de diverse behandelingen Gezichtsbehandelingen & Huidverbeterende behandelingen

LyconLogo

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen willen altijd een gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Kijk hier voor de diverse waxing behandelingen Deelbehandelingen

banner_lycon

De mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een superglad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. De wax is verrijkt met aromatische oliën en maakt elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan bij de behandelingen de hars gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.

Lookx-300x125

LOOkX is geen standaardmerk want LOOkX gaat verder waar andere merken stoppen: diep in de dermis, voor snelle huidverbeterende resultaten. Deze make-up lijn biedt de nodige skincare voordelen, als verlengstuk van de dagelijkse huidverzorging.

Kijk hier voor de diverse make-up behandelingen Make-up

Workflow (1)

  • Moisturizing & hydraterend
  • Verzorgend
  • Pre anti-ageing & anti-ageing
  • Antioxidanten & bescherming

Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijg je volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt/kunt dragen of als je je natuurlijke wimpers niet langer wilt beschadigen door de wimperkruller.

Kijk hier voor de diverse behandelingen Elleebana One Shot Lash Lift

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!

De Elleebana formule is vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem op de markt. Het geeft het de meest geweldige resultaten voor gemiddeld 6 tot mogelijk zelfs 8 weken! De unieke formule zorgt óók voor gevoede en gezonde wimpers. Het is absoluut niet schadelijk voor de wimpers. Omdat we gebruik maken van single-use sachets krijgt dus elke klant verse ingrediënten, maar daarnaast is het natuurlijk ook zeer hygiënisch.