Vele verschillende behandelingen bij Looks!

Bij Looks schoonheidssalon kunt u terecht voor vele verschillende behandelingen. Looks is een gecertificeerde schoonheidssalon en (medische) pedicure. Zo kunt u onder andere terecht voor wimpers en wenkbrauwen verven, make-up, huidverbeterende behandelingen, manicure en nog veel meer.

Gezichtsbehandelingen

Uw gezicht is het eerste wat andere mensen van u zien. Daarom wilt u dat uw gezicht er verzorgend uitziet. U bent hier aan het juiste adres voor verschillende gezichtsbehandelingen.

De behandeling begint met een analyse van uw huid. Aan de hand van deze analyse en uw wensen kan er een passend behandelprogramma worden opgesteld. Bovendien kan ik u deskundig product advies, inclusief voorlichting, geven die afgestemd is op uw huid.

BioCellulose Oxygen masker Looks

Huidverbeterende behandelingen

Looks schoonheidssalon biedt diverse verzorgende, ontspannende en huid verbeterende behandelingen voor uw gezicht en lichaam. Bij deze behandelingen wordt gebruik gemaakt van Spa SalonnePro producten. Tijdens de behandelingen krijgt u deskundig advies over uw huid.

Bovendien kunt u ook voor een micro- en nanoneedling behandeling bij Looks terecht! Met een microneedling behandeling ga ik de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld.

Bio peeling masker Looks

Deelbehandelingen

Bij Looks kunt u terecht voor vier verschillende deelbehandelingen, namelijk: wimpers en wenkbrauwen verven, wenkbrauwen epileren, Ellebaana One Shot Lash Lift (wimperliften) en Lycon Precision waxing.

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot!

Voor de mooiste wimpers kunt u een Ellebaana One Shot Last Lift behandeling nemen. Het geweldige resultaat blijft wel 6 tot 8 weken zitten!

(Medische) pedicure

Bij Looks schoonheidssalon kunt u terecht voor medische pedicure behandelingen van alle soorten risicovoeten. Denk hierbij aan voetschimmel, een ingegroeide teennagel of een complexe nagelaandoeningen waaronder die van diabetespatiënten. Zo kan ik bijvoorbeeld uw beschadigde teennagels corrigeren.

Uw voeten en nagels krijgen de verzorging die zij nodig hebben tijdens een pedicure behandeling. De behandeling kunt u uitbreiden met O.P.I. GelColor. Op teennagels blijft de O.P.I. GelColor minimaal 6 tot 8 weken zitten.

Manicure

Uw handen en uw nagels krijgen de verzorging die zij nodig hebben bij een manicure behandeling bij Looks schoonheidssalon. Tijdens de manicure behandeling worden de handen en de nagels perfect verzorgd.

OPI manicure Looks

Make-up

Zowel voor make-up voor de dag/avond als bruidsmake-up kunt u bij mij terecht. Tijdens de make-up behandeling wordt er gebruikt gemaakt van vegan LOOkX make-up.

LOOkX is ‘a way of living’ voor iedereen die belang hecht aan eerlijke producten van topkwaliteit. Daarom stelt LOOkX hoge eisen aan het kwaliteitsniveau en de veiligheid van haar producten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke, effectieve en zeer verzorgende ingrediënten uit het beste biotechnologisch laboratorium van Europa. Deze producten kunt u ook los bij mij kopen. Ik voorzie u graag van deskundig advies!

Lippenstift lookx

Wilt u meer informatie?

Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Of wilt u meer informatie over een bepaalde behandeling? Neem dan gerust contact op!

Wist u dat u ook verzorgingsproducten en LookX make-up kunt kopen bij Looks schoonheidssalon? Ik geef u graag deskundig (huid)advies om u te voorzien van de beste producten!

Wachtruimte Looks