Bij mij kunt u terecht voor verschillende deelbehandelingen zoals waxing (waxen)/harsen, epileren van de wenkbrauwen, verven van wimpers en wenkbrauwen of het liften van de wimpers (wimperlifting).

Epileren en verven

Epileren € 12.50

Verven wimpers € 12

Verven wenkbrauwen € 11


refectocil-tinting-station_l

Wanneer u er genoeg van heeft om iedere ochtend veel tijd en aandacht te moeten besteden aan het opbrengen van uw mascara of het bijkleuren van uw wenkbrauwen, dan is verf voor uw wimpers of een speciale wenkbrauwverf een zeer geschikte oplossing.

Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. De oogopslag zal er sprekender door worden. Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling.

Het verven van wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. Voor mensen met gevoelige ogen is het verven van de wimpers een uitkomst want u hoeft niet meer iedere dag mascara te gebruiken. De aangebrachte verf zal geleidelijk vervagen en blijft ongeveer 4-6 weken zitten.

Lycon waxing treatment 

Harsen bovenlip of kin € 10

Harsen onderbenen € 19,50

Harsen bovenbenen € 19,50

Harsen gehele benen € 37,50

Harsen oksels of bikinilijn € 19,50

Met waxing van Lycon worden tijdelijk de haar met wortel en al verwijdert. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

banner_lycon

Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid. Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen willen altijd een gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

De mooiste harsen op basis van natuurlijke ingrediënten zorgen voor een super glad en langdurig resultaat. Haar vanaf 1 mm wordt moeiteloos gewaxt. Doordat de wax is verrijkt met aromatische oliën maakt at elke behandeling tot een aangename ervaring. Bovendien kan de hars gebruikt worden op lage temperaturen. De huid wordt gevoed en verzacht.