Medische pedicure

Medische pedicure bij Looks schoonheidssalon

Als medisch pedicure behandel ik alle soorten risicovoeten van voetschimmel, een ingegroeide teennagel tot complexe nagelaandoeningen waaronder die van diabetespatiënten. Risicovoeten zijn kwetsbare voeten bijvoorbeeld als gevolg van reuma, diabetes, vaataandoeningen, kanker, ouderdom en neurologische aandoeningen.

OPI Pro Spa producten

Nagel beugel Podofix

Podofix is een methode voor het corrigeren en herstellen van alle vormen van ingegroeide nagels. Deze methode is geschikt voor bijna iedereen, en dus ook voor jonge kinderen diabetici. Podofix helpt de nagels om terug te groeien in de natuurlijke groei. Podofix is aangepast aan de vorm van de nagel en kan hierdoor meteen aangebracht worden. Dit geeft meteen een verlichting.

Prijs: €25

(Kleine) nagelreparatie

LCN WILDE-PEDIQUE silver plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt. Hierdoor kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden op verantwoorde wijze. Doordat het een bijzonder elastische kunststof is past het zich optimaal aan alle bewegingen van de voet of de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Voor het repareren en herstellen van een schimmelnagel, gescheurde nagel of getraumatiseerde nagel.

Prijs kleine nagelreparatie: €10

Prijs nagelreparatie: €22,50