Microdermabrasie behandeling:

-Reiniging van de huid met borstelapparaat.
-Skin scrubber
-Huid onzuiverheden verwijderen
-Microdermabrasie behandeling
-Masker i.c.m. serum en een schoudermassage
-Afsluiting met huidverzorging

Duur van de behandeling is 90 minuten.
Kosten van de behandeling is € 79

Kuur behandeling:

Voor een kuurverband met tussenpozen van 2-4 weken kunt u een verkorte behandeling ondergaan.
Deze behandeling bestaat uit:

Deze behandeling bestaat uit:                                                               
-Oppervlakte reiniging met borstelapparaat
-Microdermabrasie behandeling
-Masker i.c.m. serum
-Huidverzorging als afsluiting

Duur van de behandeling is 55 minuten.
Kosten van de behandeling is € 45

Na de behandeling:

Na de behandeling zal de huid warm aanvoelen en egale roodheid vertonen, alsof u in de zon heeft gezeten. De roodheid verdwijnt binnen een paar uur. De huid is ongeveer 48 uur extra kwetsbaar en gevoelig voor zonlicht, warmte en sommige huidproducten. Wij raden aan de huid goed te beschermen met zonnebrandcrème met factor 30 of hoger en de huid voorzichtig te behandelen. De schoonheidsspecialiste geeft u huidverzorgingsadvies.
Na 2 tot 4 dagen kan de huid gaan schilferen, dit is een normale reactie en een teken dat de huidcellen zich vernieuwen. Bij een intensieve microdermabrasie-behandeling kunnen er kleine korstjes ontstaan. Deze verdwijnen na een aantal dagen. Probeer niet aan eventuele schilfertjes of korstjes te pulken.

Te verwachten resultaat:

Direct na de behandeling is er een mooiere, zachtere huidlaag zichtbaar en voelbaar. De huid is beter gehydrateerd, oogt ‘fris’ en voelt glad aan. Doordat dode huidcellen verwijderd zijn, zullen er minder snel nieuwe mee-eters en puistjes ontstaan.
Beschadigingen worden door collageenaanmaak van binnenuit geleidelijk opgeheven, de huid krijgt steeds meer een sterker, gladder en egaler aanzien. Littekens en acné-littekens kunnen door een aantal behandelingen minder goed zichtbaar gemaakt worden, maar verdwijnen nooit helemaal.

Aantal benodigde behandelingen:

Bij alle therapieën die als doel huidverbetering hebben, kunt u zelf bepalen hoeveel behandelingen u wilt. Het is helemaal afhankelijk van de reactie van uw huid op de behandeling en met welk effect u tevreden bent. Bij elke behandeling is er vooruitgang. Meestal is een verbetering van de huid na ongeveer 5 behandelingen duidelijk zichtbaar.

Behandelfrequentie:

Microdermabrasie in kuurverband van elke 2 tot 4 weken geeft het beste resultaat. Daarna is een behandeling eens in de 8 weken tot 3 maanden voldoende om de huid in optimale conditie te houden.

Wel is het belangrijk dat u 2 weken niet vol in de zon heeft gezeten.

Wanneer u last heeft van de onderstaande huidproblemen kunt u de behandeling niet ondergaan:

-Actieve acne
-Couperose
-Huidkanker
-Door de zon verbrande huid
-Koortslip
-Gordelroos