Pedicure behandeling  € 31

Vooraf aan de pedicure behandeling inventariseer ik samen met u welke aandacht uw voeten nodig hebben. Tijdens de behandeling krijgt u een volledige verzorging van nagels en voeten. Klachten zoals eelt, kloven, ingroeiende nagel(s), mycose nagel(s), likdoorn(s) en verzorging van de nagel omgeving zullen worden behandeld. Dit wordt afgesloten met een peeling en een verzorgende crème.

pedicure

Pedicure behandeling inclusief O.P.I. GelColor € 50

  1. Anamnese
  2. Volledige verzorging van de nagels en de voeten.
  3. Eelt, likdoorns, kloven en mycose nagel(s) worden verwijderd. Het verhelpen van ingegroeide nagels en de nagelriem omgeving verzorgen.
  4. O.P.I. GelColor aanbrengen.
  5. Dit wordt afgesloten met een peeling en een verzorgende crème.

O.P.I. GelColor verwijderen in combinatie met GelColor behandeling + € 10

O.P.I. GelColor French manicure in combinatie met GelColor behandeling + € 10

Helaas is men is vaak geneigd om de voeten over te slaan als het gaat om lichamelijke verzorging. Terwijl het zo belangrijk is om de voeten goed te verzorgen. U moet er immers de hele dag op staan en lopen. En niks is zo vervelend als pijnlijke voeten. Pas als ze pijnlijk worden door overtollig eelt, likdoorns, ingroeiende nagels krijgen ze de juiste aandacht. Regelmatig uw voeten (laten) verzorgen voorkomt allerlei klachten. Een pedicure behandeling verhelpt gelukkig een hoop. En wanneer u uw voeten regelmatig laat behandelen kan het zelfs klachten voorkomen.

Voor medisch pedicure kunt u hier kijken Medisch pedicure