Spa SalonnePro BioPulse Therapy

Wat is Spa SalonnePro BioPulse Therapy?

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Het masker bestaat uit twee bioactieve poeders en een activator. Na het aanbrengen activeert het masker een overdrachtsenzym die het lichaam onder andere aanzet om zuurstofrijk bloed naar de epidermis te vervoeren. Dit kan een oxygenatie effect geven. Hierdoor zal een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in de huid te zien zijn. Dit is een zeer positief, uniek en niet schadelijk effect. Zuurstofrijk bloed is namelijk helder-rood van kleur. Hierdoor kan het vervoeren van dit zuurstofrijke bloed naar de epidermis tijdelijk zichtbaar zijn.

Waarom is de behandeling zo effectief?

De meeste behandelingen richten zich op de cellen. Op een cel zitten receptoren waarmee gecommuniceerd kan worden, zoals door een peptide. Echter, een cel (huidcel, spiercel etc.) is erop gebouwd om zo min mogelijk afvalstoffen of gifstoffen in zich te willen hebben. De cel duwt dit naar buiten, richting het Extra Cellulaire Matrix (ECM).

In het ECM blijven afval- en gifstoffen achter waar zij haast niet weg te krijgen zijn. Met de BioPulse Therapy behandeling wordt het ECM schoongespoeld en worden jarenlang opgebouwde gifstoffen verwijderd en afgevoerd.

Waarom ziet een huid er slechter uit wanneer iemand bepaalde medicatie neemt, geen gezonde lifestyle of stress heeft?

Dit komt omdat medicatie, roken, (UV) straling, slechte voeding en stress zorgen voor meer gifstoffen en vrije radicalen in het ECM van de huid. Daarom noemen wij de BioPulse Therapy stap 0 bij huidverbetering.

Iedere huidverbeterende behandeling zal veel meer resultaat geven wanneer de huid niet al sterk vergiftigd vóórdat je begint.

Effectiviteit

Anti-aging
– oxygenatie door zuurstofrijk bloed te vervoeren naar de epidermis, via bloedvaatjes en haarvaatjes
– stimulatie en verstrakking van de spieren en gezichtscontouren (lifting)
– collageenprocessen (aanmaak en regulatie van collageen 1 en 3) worden gestimuleerd
– verhoogde opname van peptiden, vitaminen en aminozuren door de huidcellen
– verhoogd het energieniveau in de (stam)cellen, waardoor de levensduur van de (stam)cel verlengt wordt – verhelderen van hyperpigmentatie

Puistjes / onzuivere huid
– toename van zuurstof in de huid van binnenuit, waardoor bacteriën zoals P.acnes geremd worden – verwijderd dode huidcellen en ontdoet verstopte poriën van de blokkades die de porie afsluiten
– reguleert en normaliseert de talgproductie

Stress
– wegspoelen van gifstoffen, afvalstoffen en vrije radicalen uit het ECM – afvoeren van gifstoffen d.m.v. de activatie van het lymfesysteem
– afbreken en bestrijden van vrije radicalen d.m.v. antioxidanten

De behandeling is voorbij. En nu?

De huid kan na de behandeling rood zijn. Ook kan er een plasmatisch effect (oxygenatie) zijn. Dit is een teken dat de behandeling goed zijn werk gedaan heeft. De roodheid is meestal binnen enkele uren weg. In de dagen na de behandeling kan de huid af en toe nog wat rozig zien op de delen waar het masker is aangebracht.

Daarbij kan de huid na de behandeling wat warm en trekkerig aanvoelen. Alsof men te lang in de zon heeft gezeten. Met de juiste thuisverzorging gaat dit gevoel snel over.

Na de behandeling drinkt de cliënt gedurende de rest van de dag minimaal 2 liter water. Dit is erg belangrijk. Er is veel vocht nodig, omdat er veel afvalstoffen en gifstoffen afgevoerd moeten worden.

Wat kan men bereiken met BioPulse Therapy?

 1. Natuurlijke face-lifting
 2. Verstrakking
 3. Verhelderen van hyperpigmentatie / melasma
 4. Vermindering van talgverstoppingen
 5. Gladdere huid met minder rimpeltjes
 6. Fijnere poriënstructuur
 7. Gezondere huid met een natuurlijke GLOW

Spa Salonnepro BioPulse Therapy (90 minuten)

 1. Huidanalyse
 2. Oppervlakte reiniging
 3. Bio Active Vitamine C
 4. Anti-Gravity Lifting serum 
 5. BioPulse masker aanbrengen (duurt 45 minuten, Pulserend masker voor lifting, oxygenatie en anti-aging)
 6. Calendula Oil Elixer
 7. Anti Aging Protect Cream SPF-50+

De combinatie behandeling van BioPulse Therapy en Microneedling zal de effectiviteit verhogen met 50%. 

Prijs: €89,50  (i.c.m. Microneedling €139,50) 

Foto 1: Het masker is aangebracht. 
Foto 2: Oxygenatie effect, waarbij zuurstofrijk bloed naar de epidermis vervoerd wordt.
Contourlifting en verstrakking na 3 weken. 3 behandelingen met tussenpozen van 1 week.
Huidverbetering en gladstrijken van fijne lijntjes na 2 weken. 2 behandelingen met tussenpozen van 1 week.