Spa Salonnepro Microneedling
65 minuten    Prijs:  € 75 (i.c.m. BioPulse Therapy € 135)

 • Voor ogen en lippen is de Nanoneedling als extra aanvulling mogelijk +€ 7,50
 • Het is ook mogelijk om de hals te behandelen tijdens de Microneedling + € 7,50
 1. Huidanalyse
 2. Oppervlakte reiniging
 3. Pre Peel Solution
 4. Retinol 1% Meso serum i.c.m. Hyaluronic Meso serum inbrengen d.m.v. Microneedling
 5. Luxe collageen alginaat masker i.c.m. Bio Active vitamine C Booster
 6. Mogelijkheid tot korte schoudermassage
 7. Ampul serum i.c.m. oil elixer

De combinatie behandeling van Microneedling en BioPulse Therapy zal de effectiviteit verhogen met 50%.

Spa Salonnepro Microneedling in kuurverband (met tussenpozen van 28 dagen).
45 minuten    Prijs:  € 59

 1. Huidanalyse
 2. Oppervlakte reiniging
 3. Pre Peel Solution
 4. Retinol 1% Meso serum i.c.m. Hyaluronic Meso serum inbrengen d.m.v. Microneedling
 5. Aloë vera Gel Mask
 6. Ampul serum i.c.m. oil elixer

Wat is Microneedling?

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen.

Collageen

Collageen is een eiwit wat van nature in onze huid voorkomt, het zorgt ervoor dat onze huid mooi stevig en glad is. Maar als we ouder worden, wordt de aanmaak van collageen in ons lichaam steeds minder. Onze huid wordt slapper en we krijgen rimpeltjes. Met een microneedling behandeling gaan we de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen, hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld.
Dit collageen blijft voor ongeveer 2 jaar in onze huid aanwezig en zal na deze 2 jaar door het natuurlijk proces weer worden afgebroken. Daarom is het belangrijk om deze behandeling na een kuur zeker 3 a 4 x per jaar te herhalen om de aanmaak van collageen op peil te houden.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met serums die diep in de huid komen. Dit zijn serums die retinol, vitamine C en E en pro-vitamine B5 (panthenol) bevatten. Deze vitamines zullen de huid ondersteunen in het proces van de aanmaak van collageen.

In de behandeling wordt gewerkt met Vitamine C. Wat doet vitamine C voor de huid?

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen, het stimuleert en ondersteunt de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie, en frist het een doffe, vale huid aanzienlijk op.
Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

We gebruiken Vitamine C voor verschillende indicaties:
– Collageenaanmaak
– Rosacea
– Versteviging van de huid
– Hyperpigmentatie
– Puistjes
– Verhoorning van de huid

Na de behandeling

Na de behandeling zal de huid de kleine beschadigingen aan de huid gaan dichten met collageen, de huid is weer “dicht” na 24 uur. De eerste 24 uur moet de huid dus ook met rust gelaten worden. In de weken na de behandeling zal de huid hard aan het werk gaan om nieuw collageen aan te maken op de plekken waar dit nodig is. Dit proces duurt ongeveer 28 dagen, daarom kan behandeling 2 pas na 28 dagen.

Wanneer kies je voor microneedling

Microneedling is een prachtige behandeling en wordt gebruikt bij:
• huid veroudering / rimpeltjes
• littekens
• grove poriën
• pigmentatie
Bij verheven littekens is de behandeling wel iets anders, dan kan er elke 2 weken behandeld worden op het litteken.

Wanneer kan een microneedling behandeling niet toegepast worden??
• Geïrriteerde huid
• Bij een huid infectie of schimmelinfectie
• Actieve acne
• Actieve rosacea
• Op eczeem plekken
• Psoriasis (in overleg)
• Actinische keratosen
• Kanker
• Open wonden of zweren
• Bloedstollingsproblemen
• Diabetes
• Immuunsysteem remmende medicijnen (overleg met de huisarts)
• HIV virus

Belangrijk om te weten!

Na een behandeling zijn er een aantal punten belangrijk om te weten, deze punten moeten goed opgevolgd worden voor een optimaal resultaat.
Probeer zo min mogelijk aan de huid te zitten, dit i.v.m bacteriën die aan de handen kunnen zitten.
Voor 24 uur mag er geen gebruik worden gemaakt van huidverzorgende producten of make-up. Na 24 uur mag u alles weer gebruiken zoals u gewend bent.
De huid mag in deze 24 uur alleen gereinigd worden met water.
Vermijd deze 24 uur ook:
• Sporten
• Sauna
• Zwemmen
• Een bad nemen (douche mag weer na 6 uur)
• Zonnebank (in een kuur de gehele tijd van de kuur)
Drink minimaal 2 liter water in de 24 uur na de behandeling.

Geadviseerde productenHet gebruik van de juiste producten voor thuis zal de behandeling ondersteunen, de resultaten zullen nog beter zijn als u thuis met de juiste producten de aanmaak van collageen kunt blijven ondersteunen. Bijv. het collagen serum is hier perfect voor, dit serum ondersteunt de huid in de aanmaak van collageen. Overige producten gaan in overleg met de schoonheidsspecialist om deze producten zo goed mogelijk op de huid aan te passen.

Kuur of enkele behandeling

Natuurlijk is het mogelijk om een eenmalige behandeling microneedling te ondergaan. Dit wordt vaak preventief gedaan. Maar is de huid al verslapt dan zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Vaak volstaan 6 behandelingen, die plaatsvinden om de 28 dagen, een kuur van 6 behandelingen bedraagt dan ook een half jaar. Hierna kunt u de huid helpen ondersteunen door elk kwartaal een behandeling te ondergaan.

Wat is Nanoneedling?

Nanoneedling is Microneelding met nano-naaldjes. Deze nanonaaldjes zijn zeer dun en slechts 0.2 mm lang. Tijdens Microneedling worden de lippen en het orbitale deel van de ogen (waar zich geen bot onder bevindt) vermeden. De naaldjes van de 12-naaldkop zijn te dik voor het weefsel direct onder het oog en de lippen. Rondom de ogen is de huid het dunst en zeer gevoelig. Om schade aan de ogen en ondiep liggend weefsel te voorkomen worden de nano-naaldjes ingezet. Deze kunnen veilig onder het oog gebruikt worden.

Nanoneedling van de lippen

Nanoneedling van de lippen verstevigt de lippen en verbetert de huidtextuur van de lippen, deze worden gladder en beter doorbloedt. Omdat er geen collageenprocessen geactiveerd worden met Nanoneedling kan geen extra lipvolume bereikt worden met nanoneedling, zoals bijvoorbeeld het geval is bij fillers. Het resultaat houdt ca. 3-4 weken.

Nanoneedling onder de ogen

Nanoneedling onder de ogen (waar een 12-naaldkop niet veilig toegepast kan worden) activeert lymfeprocessen, die vochtophopingen onder de ogen kunnen verminderen. De huid wordt daarnaast steviger en schijnt minder door. Zeker in combinatie met BioPulse Therapy is dit een goede behandeling voor vochtwallen.