Welke deelbehandelingen zijn er?

Bij mij kunt u terecht voor verschillende deelbehandelingen. Zo kunt u terecht voor het waxen/harsen van lichaamsdelen, het epileren van de wenkbrauwen, het verven van de wimpers en de wenkbrauwen of het liften van de wimpers (Elleebaana One Shot Lash Lift).

Lycon waxing treatment

Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen willen altijd een gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen.

Met waxing van Lycon worden tijdelijk de haren met wortel en al verwijderd. Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Wenkbrauwen en wimpers verven en epileren

Heeft u er genoeg van om iedere ochtend veel tijd te besteden aan uw wenkbrauwen en wimpers? Dan is het verven van uw wimpers en wenkbrauwen een zeer geschikte oplossing. De aangebrachte verf zal geleidelijk vervagen en blijft ongeveer 4 tot 6 weken zitten.

Een goed geëpileerde wenkbrauw met de juiste kleur kan veel doen voor het gezicht. De oogopslag zal er sprekender door worden. Door het verven van de wimpers en de wenkbrauwen wordt de aandacht op de ogen gevestigd en ontstaat er een natuurlijke uitstraling.

Elleebana One Shot Lash Lift

Het Elleebana Lash Lift systeem is geschikt voor korte, lange, steile en overkrulde wimpers! Zijn je wimpers op natuurlijke wijze niet gepositioneerd zoals je zou willen? Ook dan is deze treatment dé ultieme oplossing. Elleebana One Shot Lash Lift maakt gebruik van siliconen rods in plaats van de oude traditionele klemmetjes en schildjes. Hiermee krijg je een natuurlijk gelift effect meteen vanaf de wimperrand, zonder knik!