Pedicure

Pedicure behandeling bij Looks Schoonheidssalon

Helaas is men is vaak geneigd om de verzorging van voeten over te slaan. Terwijl het zo belangrijk is om de voeten goed te verzorgen. U moet er immers de hele dag op staan en lopen. Daarbij is niks zo vervelend als pijnlijke voeten. Pas als ze pijnlijk worden door overtollig eelt, verdikte nagels, likdoorns, ingroeiende nagels krijgen ze de juiste aandacht. Door regelmatig uw voeten te laten verzorgen voorkomt u allerlei klachten. Een pedicure behandeling verhelpt gelukkig een hoop. Wanneer u uw voeten regelmatig laat behandelen kan het zelfs klachten voorkomen.

Voor meer informatie over medisch pedicure kunt u hier kijken Medisch pedicure.

De pedicure behandeling bij Looks

Om te beginnen inventariseer ik samen met u welke aandacht uw voeten nodig hebben aan het begin van de behandeling. Vervolgens krijgt u een volledige verzorging van nagels en voeten. Hierbij zal ik klachten, zoals onder andere: eelt, kloven, ingroeiende nagel(s), mycose nagel(s) en likdoorn(s) verzorgen. Dit wordt afgesloten met een peeling en een verzorgende crème.

Prijs: €45

Pedicure behandeling inclusief Magnetic GelColor

  1. Anamnese
  2. Volledige verzorging van de nagels en de voeten.
  3. Eelt, likdoorns, kloven en mycose nagel(s) worden verwijderd. Het verhelpen van ingegroeide nagels en de nagelriem omgeving verzorgen.
  4. Magnetic GelColor aanbrengen.
  5. Dit wordt afgesloten met een peeling en een verzorgende crème.

De Magnetic GelColor blijft minimaal 6 tot 8 weken zitten!

Prijs: €62,50

  • – Magnetic GelColor verwijderen + €10
  • – Magnetic GelColor French manicure + €10