Huidverbeterende behandelingen

U kunt bij Looks schoonheidssalon terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen. Tijdens deze behandelingen wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten van Spa SalonnePro. Deze producten kunt u ook los kopen. Ik geef u graag (huid)advies om u te voorzien van de beste producten!

Spa Salonnepro Bio Peeling

Een Bio Peel is een kruidenpeeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie. Hierdoor zal de huid zichzelf van binnenuit gaan herstellen met een zichtbaar resultaat. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. De Salonnepro Biopeeling bevat geen waterstofperoxide!

Bio peeling masker Looks

Spa Salonnepro Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen kleine micro beschadigingen in de huid gemaakt worden. Deze beschadigingen worden door onze huid gedicht met collageen. Met een microneedling behandeling ga ik de huid aanzetten tot het aanmaken van collageen en elastieke. Hierdoor wordt de huid weer steviger en worden rimpeltjes opgevuld. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Microneedling Looks

Spa Salonnepro Glycolzuur Peeling

Dit is een in water oplosbare peeling gewonnen uit suikerriet. Glycolzuur wordt vooral gebruikt om de “kit” substantie tussen de dode huidcellen te verweken. Vervolgens gaan de dode huidcellen makkelijker en sneller afschilferen. Glycolzuur heeft kleine moleculen en kan daardoor makkelijk dieper in de huid dringen. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Spa Salonnepro BioActive Vitamine C treatment

Vitamine C is essentieel voor de aanmaak van gezond collageen. Daarbij stimuleert en ondersteunt Vitamine C de fibroblasten. Het geeft verlichting bij puistjes en rosacea. Daarnaast heeft het een sterk verhelderend effect op hyperpigmentatie. Ook frist het een doffe en vale huid aanzienlijk op. Vitamine C is een sterke antioxidant, het kan UV-schade beperken en vrije radicalen neutraliseren. Vitamine C in een hoge dosering heeft ook een lichte peelende werking. De huid ziet er daardoor direct frisser en minder dof uit.

Spa Salonnepro Salicylzuur Peeling

Salicyzuur is een vet oplossende stof die gewonnen wordt uit de wilgenboom. Doordat dit zuur vet kan oplossen zal het in de poriën kunnen dringen. Hier zal het overtollig talg en talgverstoppingen oplossen. Salicylzuur is gerelateerd aan de aspirine familie. Daarbij heeft de peeling ontstekingsremmende eigenschappen. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.

Spa SalonnePro salycylic Cleanser

Spa Salonnepro BioPulse Therapy

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe.